Blogging

Tilbud på fjerbolde nede i min sportsbutik

fjerbolde på tilbud

 

Jeg er lige begyndt til badminton for nyligt. I den forbindelse skulle jeg jo have noget nyt sports udstyr til træning. Det går jo ikke man kommer i et par slidte træningsbukser. Nej, tøjet skal være i orden. Jeg tog ned til  min lokale sportsforretning for at kigge på noget tøj. Det vidste sig at de kørte med kæmpe udsalg på næsten hele forretningen. Jeg gik og kiggede lidt på en ny ketsjer og nogle sko. Der var desværre ingen tilbud på hverken det ene eller andet til badminton. Det var super ærgerligt og jeg overvejede at finde en anden forretning at købe det nye tøj i. Der kom heldigvis en ekspedient forbi og snakkede lidt med ham. Jeg sagde til ham at det var lidt øv at nu hvor der var tilbud på stort set alt så var der stadig ikke tilbud på noget til badminton. Det kunne han godt se var lidt dumt faktisk. Han tilbyd mig at 50% rabat på alle fjerboldene. Sikke da et fantastisk tilbud, og jeg valgte at købe to rør med ti i hver. Da drengen oppe til træning hørte om det gik de helt amok. Det var ligesom at give en julegave til et barn juleaften. Man skulle tro at de levede af fjerbolde på tilbud. Det var lidt sjovt. Vi ses til træning drenge!

 

 

Please follow and like us: