blackout gardiner
blackout gardiner

Se hvad du skal vælge af de forskellige gardiner

Der er nogle ting at shoppe til i dit hjem, som du ved, giver dig øjeblikkelig visuel tilfredsstillelse: et levende kunsttryk eller en curvaceous, skulpturel accentstol for eksempel. I det væsentlige er disse stykker, der eksisterer udelukkende for at give en plads stærk æstetisk værdi og lidt drama. Andre indretningsstykker er lidt mere praktiske, hvilket gør dem muligvis lidt mindre sjovt at jage på. Men med nogle pro tips i tankerne er der ingen grund til, at nogle af disse slags stykker ikke kan være lige så æstetiske som de førnævnte. For at bevise denne sag vil nogle af de bedste blackout gardiner ikke kun hjælpe dig med at få en bedre søvn, men det ser faktisk også godt ud.

Udover at tage et nat-brusebad og alle de andre piller-fri ting, kan du forsøge at få en bedre søvn, og mørklægningsgardiner – som navnet antyder – hjælper med at holde uønsket lys fra at komme ind i dit værelse og dermed give dig mere af en uafbrudt hvile. Når det er sagt, kan de ofte misforstås som et ikke-så-glamourøst dekorelement. Men det behøver ikke at være tilfældet, ifølge top designere som Julie Massucco Kleiner of

Hvad vil du vælge af gardiner til dit hjem

Når du ved, hvor og hvad du skal kigge efter, kan mørklægningsgardiner være lige så smarte og dekorative som marokkanske tæpper, kurve og stort set alt levende koraller. Ligesom disse stykker kan de tilføje farve og tekstur til dit rum – men med den ekstra bonus at holde lysstyrken i stykker. Men hvis du stadig ikke sælges på ideen, kan Kleiner relatere. “For ti år siden var mørklægningen på markedet meget stiv, tænk plastbruseforhæng, der ikke giver gardinerne så luksuriøse en følelse eller draperi,” forklarer hun. “Nu er der syntetiske stoffer, der draperer meget smukt og føler sig meget mere som en standard bomuldsinterlining, men gør jobbet med blackout.” Og Pendergrast er enig med denne følelse. “Blackout gardiner er kommet langt – jeg elsker dem i rige juvel-tonede velvets for en smuk måde at holde solen ude,” tilføjer hun. Så hvis du er bekymret for stoffet og følelsen, bare ved at der er et ton af stilfulde, moderne versioner til rådighed i dag.

Blackout gardiner kan sælges som et enkelt uigennemtrængeligt panel af materiale, men du kan også finde muligheden for andre stoffer med tilføjede lys dæmpede linjer via nogle af dine foretrukne boligindretningsforhandlere. Med hensyn til den senere vil du gerne søge et luksuriøst og robust materiale – selv når du bruger en blackout liner. “Søg efter et stof, der har en meget tæt vævning, men ikke stiv – tænk udflage, noget tungere linned og endda nogle tungere bomuld”, forklarer Kleiner. “Vægten af ​​ansigt stoffet vil være lige så vigtigt for det overordnede udseende og den måde, gardinpanel draper på, når de hænger.”

Se hvad du kan få af gardiner hos os

Og foruden det faktum, at mørklægningsgardiner ikke nødvendigvis betyder billige lavede stive stoffer, behøver de heller ikke at være ho-hum. “Tilføjelse af sjove detaljer og trim gør dem til at virke mindre prikkede og er perfekte til børneværelser,” bemærker Pendergast, der for nylig satte de sidste hånd på en planteskole, hun stilede med en pop-pom trimmet stil, der var hentet fra ingen andre end Target. Du kan også skabe et dyrere look ved at parre dine mørklægningsgardiner med mere lette. “Layering vævede stilarter med rene gardiner gør et let og struktureret udseende,” noterer hun.

Hvad angår hvor du kan handle, lad os bare sige, at du har masser af muligheder afhængigt af dit budget. “Det er svært at kilde til færdige gardiner, der kommer tæt på at passe til skønheden og kvaliteten af ​​skræddersyede gardiner,” forklarer Kleiner. “Når det er sagt, kan du tænke uden for kassen og se på steder som Etsy, hvor mange mindre arbejdslokaler kan være en god mulighed i stedet for at købe færdige detailgardiner.” Og hvis du forsøger at spare nogle penge, kan du finde masser af stilarter på dine go-to-decor butikker, som West Elm, Pottery Barn, og endda Overstock.

Please follow and like us: