seo guide
seo guide

Hvordan SEO fungerer

Selvom søgemaskinerne løbende raffinerer, hvordan de rangerer websider, er der fortsat to nøgleelementer, der er grundlaget for et vellykket resultat Page 1 resultat …

Onsite – dit indhold og dit websted infrastruktur

målrettet mod de bedste søgeordsklynger

Tilpasning af eksisterende indhold til målrettede specifikke søgeordsklynger

Oprettelse af nyt indhold til målretning af specifikke søgeordsklynger

have den bedste hjemmeside infrastruktur og arkitektur

Offsite – hvordan dit website henvises til fra andre online kilder

udvikle en profil af indgående links af høj kvalitet, relevant og on-tema fra andre “autoritet” -websteder

have en relevant og aktiv social media tilstedeværelse

skabe citater (ikke-linkende nævner) om dig

Mindst halvdelen af ​​dine SEO-resultater påvirkes af disse Offsite-elementer uden for din direkte kontrol, men kan stadig påvirkes af dine aktiviteter

… og alt andet handler om strategi, teknikker, taktik og finesse – søgemaskinerne ser på over 200 “signaler” ved evaluering af websider, og hvert år tilføjer de over 400 forbedringer – så en vigtig del af det bedste SEO-selskabs job holder dit websted i forkant … fordi de gode virkelig ved, hvordan SEO fungerer!

Søgeordforskning

Hver dag ser 25% af søgeordene, som søgemaskinerne ser, de aldrig har set før. Så du skal fokusere på at oprette, hvad vi kalder “søgeordsklynger” – grupper af søgeordssætninger, der er fokuseret på højvolumen “kerne” søgeordssætninger. For eksempel kan en kerne søgeordssætning være “indkvartering”, og at klyngen kan omfatte “indkvartering Odense”, “luksus indkvartering” og “boutique indkvartering”. Ved hjælp af de nyeste SEO værktøjer og software er det job hos et top SEO firma, har alle deres seo guide til at finde dig den optimale balance i din søgeordssætning liste, der skal målrettes, der leverer det bedste afkast (Return on Investment) baseret på, hvordan Search Engine Optimization fungerer.

Matchende – Eksisterende og nyt indhold

Den bedste tilgang til Onsite SEO er at forsøge at matche en søgeordssætning fra hver søgeordsklynge til en enkelt side på din hjemmeside. Din hjemmeside vil typisk være fokuseret på din “pistol” søgeordssætning, og dine hovednavigationssider vil målrette mod dine næste vigtige søgeordssæt og så videre gennem dit websiderhierarki. Ofte vil dit websted ikke allerede have websider til at målrette mod nogle af de vigtige søgeordssætninger, du vil målrette mod; i dette tilfælde skal du oprette nye sider for at nå disse vilkår.

Offsite Link Profile

I den enkleste måde ser en søgemaskine et link fra et andet websted til din hjemmeside som en afstemningstro på dit websted. Søgemaskiner mener, at hvis andre websteder linker til dine websider, skal du have noget godt at linke til, og en søgemaskine vil bedømme din side, der er knyttet til mere positivt.

I dag søgemaskiner tager højde for mange andre faktorer end blot det rene antal links, når du evaluerer din offsite-linkprofil:

Præcises anker tekster, som links

autoriteten eller tillidværdien af ​​websteder, der linker til dit websted

Temaet eller Relevansen af ​​websteder, der linker til dig

“Ankertekst” (de ord, som linket er indlejret bag) i links til dit websted

Offsite Social Profile

Flere og flere begynder søgemaskinerne at overveje sociale medier referencer som vigtige signaler om dit websted og dit firma generelt. Det handler ikke kun om at have en Facebook-side, en Twitter-konto eller en Google Plus-side, men også hvor aktiv du er relevant for dit markedssegment og på hvilken måde dine sociale medier henviser til dig, dit firma og dit websiteindhold.

Please follow and like us: