form af snus
form af snus

Hvad er snus

Nasal snus er en bred vifte af røgfri tobak, som er malet i et fint, tørt pulver og ocassionally smagfuldt. Det har til opgave at insufflere en lille mængde i næseborene. Nasal snus var en af ​​de første tobakstyper, der blev konsumeret hos mennesker, og var en populær form for tobaksbrug indtil slutningen af ​​1800-tallet, da cigaretter blev den dominerende metode til at bruge tobak. I dag har snus nyder lidt af et comeback, da rygere ser på at skifte til alternativer til cigaretter. Snus giver en lille headrush, og holdes generelt i næsen i ca. fem minutter.

Nasal Snuff er tilgængelig i en bred vifte af smag, der spænder fra standardtyper som menthol og eksotiske såsom champagne, kirsebær og kaffe. Det kommer også i en række forskellige grinds og fugt niveauer. Toast snus er den tørste form af snus og andre snus kan være meget fugtige. Snus kan variere fra at blive formalet til groft, og kommer i små dåser, der spænder mellem 7g-25g. Mange mennesker kan lide at blande forskellige smagssnus sammen for at komme med nye blandinger, der passer til deres egen personlige smag.

Sådan bruges snus

En fin jorden snus

Snus kan tages på en række måder. Den mest almindelige metode er at placere en lille snus mellem din tommel og pegefinger og forsigtigt indånde. Målet er ikke at snuse snusen, men simpelthen inhalere hårdt nok til, at snusen holder sig til indersiden af ​​næseborene. For mange mennesker, der starter med snus, er det normalt at nyser efter at have taget nogle. Det kræver lidt øvelse, før du lærer, hvordan du indånder og måler dine snusdoser korrekt. Med lidt arbejde vil du snart ikke have noget problem med at tage det. Nogle brugere foretrækker at bruge en kugle til at tage snus, hvilket har få fordele. For det første giver det dig mulighed for at gemme din snus og bruge det diskret hele dagen. For det andet giver kuglerne dig en konsekvent mængde snus hver gang, hvilket eliminerer noget gætteri involveret.

Hvordan vælger du den rigtige snus

Snus skal opbevares på et køligt og tørt sted, og under ideelle forhold kan det opbevares i lang tid uden problemer. Nogle mennesker kan lide at købe snuskasser til at gemme deres snus. Snuskasser kan bruges til både funktionelle og dekorative formål og fås i mange butikker online. Hvis du er usikker på, hvilken sort snus du skal prøve, når du starter, anbefaler jeg Toque-linjen, der findes her på Northerner. Toque er tør, let at tage og tilbydes i en lang række smagsoplevelser. Hvis du ønsker at holde op med at ryge ved hjælp af næse snus, så anbefaler jeg at give sit tilbud. Det har højere indhold end de fleste sorter, og kan give dig en nikotinhastighed svarende til rygning.

Please follow and like us: