Blogging

Haveservice i Kolding

Haveservice i Kolding

Jeg bor i Kolding og mangler meget noget haveservice, jeg har en rimelig stor have og har ikke selv tiden til at holde den, så jeg kunne godt bruge noget hjælp til at den, i form af noget haveservice, og det skal bare være en gang i ugen eller sådan noget, jeg har både hæk, plæne og blomster som skal passes, og jeg har ikke selv tiden til det, og jeg har heller ikke lysten til at bruge tiden på det mere, men samtidig så har jeg stadig lyst til at have en pæn, og vedligeholdt have som jeg stadig kan nyde, både at kigge på men også at gå rundt i.
som sagt så skal jeg bruge noget haveservice i Kolding, og jeg har selv fundet et sted som kan give mig dette, eller det tror jeg at jeg har, jeg har ikke noget erfaring med dem, så vil også lige høre om der er nogen der har prøvet dem, og kan sige god for dem, de virker yderst professionelle og meget dygtige til deres arbejde, og det er også derfor jeg tror at det er dem jeg vælger der skal passe min have, men det ville være skønt hvis der var nogen som har dem eller som har haft dem, som kan fortælle mig lidt om dem, inden jeg ringer til dem og laver en aftale. Jeg glæder mig til at kunne slappe af på havefronten, og bare lade dem styre det hele så jeg kan slappe af, og ikke skal tænke mere over det.Haveservice Kolding

Please follow and like us: