Blogging

Fastelavn er mit navn!

FastelavnskostumeFastelavn er ikke kun for børn, det er også for voksne. Det er en helt fantastisk tid på året, hvor der festes og alle har det sjovt. Det er en måde at gøre de ellers mørke vinterdage sjovere. Der er mange måder at fejrer fastelavn. Nogle fester er kun for børn for eksempel i dagsinstitutioner og folkeskoler. Men fastelavn er ligeså meget en fest for de unge. Det er også sjovt at feste med udklædning. Uanset hvordan du vælger at fejre fastelavn – så skal du have et kostume. Nogle vælger at tage et hjemmelavet kostume på men man kan sagtens også købe en kostume. Det er ligeså godt. Et købt kostume kan altid bruges året efter eller det kan gå i arv i familien.

Hvis det er en klasse, der skal holde fastelavn, så kan klassen godt vælge et tema. Det kan være meget forskelligt, men når man er under tidspres og kostumen skal være noget særligt så er det nemmeste at købe et. Fastelavn behøver ikke at være en børnefest, hvor alle er udklædt Disney figurer og det handler og slik eller ballade. Fastelavn er ligeså meget en fest for de unge og ikke mindst de ældre. Det er altid lidt sjovere at lave noget anderledes end det sædvanlige.

Fastelavnsfest for de unge

Fastelavnsfest for de unge er noget helt særligt – eller det er hvad man gør det til. Og hvorfor ikke gør det til en fest J Klæd ud – det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan klæde ud som alt fra noget frugt som jordbær og banan til en nonne eller en abe. Du kan også være lidt fræk og vælge en kvindelig politibetjent kostume. Du kan også vælge djævle kit kostume eller snehvide kostume. Snehvide kostume er ikke kun for børn – du kan også få den til unge der er lidt frækkere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Husk det handler om at hygge og feste. Nåå ja også handler det om at slå hul i tønden.  Men allervigtigst er det, at du hygger dig.

Dit valg af kostume er ikke ligegyldigt. Dit valg afspejler din personlighed. Derfor er det vigtigt, hvilke kostume du har på. Du kan vælge noget mere afslappende og noget mere fremtrædende. Alt siger noget om dig og dit humør. Du kan vælge noget sjovt og frækt, men du kan også vælge noget afslappende.

Fastelavn er en festdag for både de store og små. Det bliver til, hvad du gøre det til. Du kan ligeså godt feste igennem. Spise lækkert mad og lækre traditionelle Fastelavnskostume. Du bør klæde dig ud, så din afklædning afspejler din personlighed. Du kan være alt – det er virkelig kun fantasien der sætter grænser. Du kan være alt fra jordbær til en lækker banan. Du kan også være en dejlig krammebamse eller en snekvinde (mand). Du kan også være en malkeko. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Prøv der frem ad og find det rigtige kostume til dig selv.

Please follow and like us: